Telegrafen

De største jackpotgevinstene

by on Mar.27, 2019, under Spill

Når du spiller på nettcasinoer, har du mulighet til å vinne gode penger. Noen spilleautomater gir imidlertid mulighet for helt ekstreme gevinster – de progressive spilleautomatene. Er du heldig og får jackpot på en av disse, kan du bli mange hundre millioner kroner rikere. Det har skjedd med heldige spillere tidligere.

En progressiv spilleautomat er på mange måter lik en tradisjonell spilleautomat, men den har en helt unik funksjon. En viss prosentandel av alle penger som settes inn på spilleautomaten vil samles i en egen pott, og denne potten vokser seg større og større helt til en spiller får jackpot og vinner hele potten.

Ekstreme gevinster

Det er ikke så ofte at jackpoten vinnes, så når den vinnes er beløpet latterlig høyt. Blant de mest populære progressive spilleautomatene finner du navn som Mega Moolah, Mega Fortune og Mega Fortune Dreams, og alle disse progressive spilleautomatene har tidligere gjort noen heldige spillere til mangemillionærer over natten.

Det er utrolig spennende å spille på en progressiv spilleautomat. Du ser at beløpet i jackpoten vokser, og du vet at ved hvert spinn du tar, er det en mulighet for at du vinner jackpot. I 2015 vant en heldig kar fra England over 13 millioner pund på Mega Moolah – nesten 150 millioner norske kroner!

Det er mulig å vinne

Gevinsten nevnt ovenfor er bare én av flere som er vunnet de senere årene. I 2018 satte nemlig Mega Moolah ny verdensrekord for den høyeste utbetalte gevinsten, da en heldig spiller vant hele 18 910 668 euro. Dette er så mye penger at det er vanskelig å kunne forestille seg.

Selv om sannsynligheten for å få jackpot på de progressive jackpotene er liten, skjer det med jevne mellomrom at spillere stikker av med helt ekstreme gevinster. Å vite at det er mulig, gjør bare spillingen ekstra spennende. Og hvert eneste spinn er mer spennende enn det andre. Du vet aldri når jackpoten er et faktum.