Telegrafen

Hvordan vinne i blackjack

by on Oct.24, 2016, under Spill

Blackjack er et unikt casinospill som krever en blanding av flaks og dyktighet for å vinne, akkurat som alle andre kortspill. Selv om det kreves mye arbeid å bli en ekspert i blackjack, kan du allikevel lære deg noen tips som kan hjelpe deg å vinne litt oftere.

black-jack

Ikke splitt tiere

Sitter du med par i tiere, utgjør dette en verdi på 20, og er en utmerket hånd. Målet ditt er å oppnå 21, men hvis du har 20 på de to første kortene som deles ut til deg, så er det bare en situasjon der giveren kan slå deg sammen med, og det er jo 21.

Alltid splitt åttere

Uansett kortverdi giveren sitter på, selv om det vises et ess, husk at du alltid bør splitte opp et par med åttere. To åttere er jo 16, og det er den verste hånden i blackjack. Splitter du opp, vinner på den ene hånden og taper på den andre, har du allikevel gjort det riktige, som gjør at du øker sjansen ved å gå med overskudd over tid.

Bør du splitte femmere?

Dette er et vanskelig spørsmål og en problemstilling de fleste kommer opp i. De fleste profesjonelle spillere sier her nei. Når du får to femmere, har du en verdi av 10, så det vil være en klok beslutning å bare be om et kort.