Telegrafen

Morsomme spilleautomater på nett

by on Aug.19, 2017, under Spill

Spilleautomater på nett, eller såkalte slots, er blitt veldig populære blant både erfarne spillere og de som spiller litt sjeldnere. Det er jo kanskje ikke så rart, med tanke på hvor enkelt online casinoer gjør det å ha det moro med slots både hjemme og når man er ute. De er nemlig tilgjengelige både på datamaskinen, mobilen og nettbrettet, så man kan raskt logge seg inn og spille. Er man heldig, så tar man kanskje den store jackpotten i tillegg.

Det finnes veldig mange ulike slots å velge mellom, og noen foretrekker kanskje mer standard slots mens andre helst vil spille noe nytt og spennende. Kanskje finner man sin favoritt i en spilleautomat som er basert på sin favorittfilm, eller som tar en med på et spennende eventyr. Uansett hva man foretrekker, så skal det mye til for at man ikke finner noe som faller i smak blant det store utvalget som finnes. Under følger noen eksempler på morsomme slots, som kan være verdt å prøve.

Ted

Inspirert av den populære filmen om den snakkende teddybjørnen, er denne spilleautomaten noe for seg selv. Den er veldig enkel å spille på, og man kan velge hvor mye man ønsker å satse per spinn ved å trykke på en knapp. Jo mer man satser, desto høyere blir gevinsten. Spilleautomaten har selvfølgelig Wild-symboler, og en spesielt morsom bonusfunksjon, som settes i gang dersom Ted våkner opp under spillet.

Valkyries of Odin

Denne mytologisk inspirerte spilleautomaten har fine animasjoner, spennende bakgrunnsbilder, og tar plass på et vikingskip. Det som er spesielt med denne spilleautomaten er at den har en Wild-funksjon, en bonusfunksjon som gir gratisspinn, og en helt spesiell funksjon der man kan samle på et visst ikon, som trigger et unikt spill når man har fått 10 stykker.