Telegrafen

Spill gratis på nett

by on Apr.20, 2016, under Spill

Hvis du synes det er moro å spille nettspill, men tenker at du ikke vil bruke mye penger på det, er det mange muligheter for å spille gratis på nettet.

play_computer_158080031

Ikke bare finnes det spill der som ikke koster noe, men i tillegg kan du også få gratismuligheter på spill der du også har mulighet til å satse penger. En slik løsning kalles gjerne gratisspinn eller freespins.

Gratisspinn betyr at du får frie runder eller spilleomganger, slik at du kan teste ut spillene helt gratis. Hvis du senere velger å legge inn innsats i form av penger, kan du også gjøre deg fortjent til ekstra gratis spillrunder, men det er selvfølgelig helt valgfritt. På den måten har du altså mulighet til å vinne penger, selv om du bare spiller på gratisrundene. Det lønner seg imidlertid å lese retningslinjene for hvert enkelt nettkasino, slik at du kjenner til reglene som gjelder for hvert spill. De varierer nemlig noe, og enkelte spill har gratisspinn under visse betingelser, for eksempel at du må omsette en viss sum for å gjøre nytte av gratisrundene. Hos andre igjen er det ingen slike kriterier, men du må kjenne til forskjellene før du begynner å spille. Og selvfølgelig bør du ha sunt nettvett, og dette gjelder spesielt for barn som vil spille på nettet.

I tillegg til spill med gratisrunder har du selvfølgelig mengder av rene underholdningsspill, og mange spill har både en gratisversjon og en oppgradert versjon der du kan få flere tjenester hvis du betaler noen kroner. Det er likevel ingen grunn til at du ikke skal få mye underholdning uten at du bruker penger på spill. Det er så mange ulike spill å velge mellom, og i alle slags kategorier. Det er ingen grunn til at du ikke bare bør komme i gang for å finne ut hvilke spill som blir dine egne favoritter!